Lasershow in het Stadspark

Een beetje kwakkelweer gisteren, maar rond 22u was het al eventjes gestopt met regenen en besloot ik me richting stadspark te begeven voor de allereerste lasershow ter gelegenheid van Leuven kermis. De lasershow verving het traditionele vuurwerk (dat de voorbije jaren niet had plaatsgevonden om wille van COVID-19). En hoewel ik begrip heb voor de redenen om geen vuurwerk meer te organiseren in het hart van de stad, kan ik niet anders dan zeggen dat er niets boven het spektakel van een echte vuurwerkshow gaat. Niet dat de lasershow slecht was, zeker niet. De percussie was goed en de lichteffecten mooi, maar geen enkele keer had ik hetzelfde waw-gevoel als bij een echt vuurwerk. En dat is toch wel jammer.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

  1. moh stond jij daar ook? Wij ook…de jongens hebben mogen opblijven. En eerlijk, we hadden er allemaal spijt van. Volgend jaar liggen we weer lekker knus op tijd in ons bedje.
    We riepen wel wow hoor, die eerste minuut. Maar ‘k denk dat het geen 7 minuten geduurd heeft eer de kinderen vroegen hoelang we nog zouden blijven. Er zat gewoon geen variatie in, geen opbouw, het werd doodsaai.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>