Boterhammen in de stad

Deze middag trok ik samen met wat collega’s naar Boterhammen in de stad, dat sinds vorig jaar plaatsvindt in Gare Maritime. Net als in 2019 hadden we een VIP-uitnodiging. Omdat ik het eten in 2019 zo lekker vond, waren mijn verwachtingen hooggespannen. Te hoog natuurlijk, want na twee zware jaren voor de cultuursector was het geheel begrijpelijk dat er bespaard werd op catering. Na een kleine zoektocht vonden we de, naar mijn persoonlijke mening, nogal vreemd geplaatste VIP-ruimte. Alwaar we één bakje zoete aardappelfrietjes kregen per persoon in ruil voor een gigantisch grote voucher die je aan de ingang van de VIP-ruimte kreeg. Blijkbaar volstond het VIP-bandje niet. We zouden zo maar eens twee frietjes durven eten! Enfin, ik vond één klein bakje friet nu toch wel een beetje zielig. En voor de drank kon je enkel kiezen uit limonade of bier. Niets anders. Bovendien bevond het podium zich helemaal aan de andere kant van Gare Maritime, waardoor je in de met touwen afgebakende VIP-ruimte, simpelweg niets van de muziek kon horen.

IMG_5315

IMG_5314

Lang bleven we dus niet rondhangen in de tegenvallende VIP-ruimte. We wandelden door de enorm leeg aandoende Gare Maritime om aan de overzijde de officiële inkom en keurige rijen stoelen aan te treffen. Toch allemaal veel minder charmant dat het vroegere Boterhammen in het Park. En viel de muziek dan mee? Helaas, ook hier niets dan teleurstelling: ik ben sowieso al geen fan van de muziek van Filip Kowlier, maar zijn optreden deze middag vond ik gewoonweg slecht. Al kan dat ook aan de abominabele klankkwaliteit gelegen hebben.

IMG_5317

Conclusie: volgend jaar laat ik dit evenement graag aan mij voorbij gaan.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>