Onvoorstelbare gruwel

Ik kan onmogelijk geloven dat de modale Rus beseft wat er zich momenteel afspeelt in Oekraïne. Dat de Russische soldaten zich in hun buurland verlagen tot oorlogsmisdaden van de gruwelijkste soort, zich vergrijpen aan hun broedervolk, hun familieleden, mensen die dezelfde taal spreken. Deze oorlog toont de gevolgen van desinformatie op grote schaal, van een autoritair regime dat het volledige media-apparaat in handen heeft en elke oppositie monddood maakt. En wij? We stonden erbij en keken ernaar.

Horror, pure horror.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>