Tweede dosis Moderna: check!

Deze keer uit voorzorg toch maar een Dafalgan genomen na de prik, want ik hoorde van redelijk wat mensen dat de tweede prik erger was dan de eerste. Tot nu toe enkel een lichte pijn in de arm. Ik ga er eerlijk gezegd vanuit dat het daarbij zal blijven.

Toevallig kwam ik, net op het moment dat ik de Brabanthal wilde binnenstappen voor mijn vaccin, een kameraad tegen die ik niet meer gezien had sinds december 2016 (!). Ik wist dat hij, zijn vrouw en hun twee in de USA geboren kinderen sinds twee maanden terug in het land waren, maar de omstandigheden waren natuurlijk alles behalve ideaal om af te spreken. Mijn kameraad had zijn vaccinatie vervroegd, omdat hij over twee weken terug moest vliegen naar San Francisco. Het lot had ervoor gezorgd dat we in dezelfde zone op ongeveer hetzelfde tijdstip onze prik kregen en dus samen onze vijftien minuten wachten al keuvelend konden doorbrengen.

IMG_0002

IMG_0001

Daarna fietsten we samen terug naar centrum Leuven en spraken meteen af om de week nadien samen iets te eten in Hal 5. Wat een ongelooflijk toeval!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>