Na alweer een zware werkweek, trakteerden mijn vriend en ik onszelf op een heerlijk diner van Octobar. Al moet ik eerlijk toegeven dat ik ondertussen na al die do-it-yourself maaltijden reikhalzend uitkijk naar mijn eerste terrasje!
Volgens mij bestaat er alvast geen betere manier dan een cosmopolitan om al die overuren en absurde vergaderingen door te spoelen!
Goed begonnen, is half gewonnen! En we gingen verder op hetzelfde elan!
Rilette makreel en gepofte kerstomaat:
Tartaar van graved-lachs en Libanese humus met verse geitenkaas:
Gerookte forel met kunyit & paprika geroosterde bloemkool en crème van aardappel:
Taartje van chocolademousse, salsa van rood fruit en meringue:
‘k ga eens bij jullie moeten op t terras komen als jullie Octobar eten want ik krijg het andere deel in huis niet overtuigd
Maar allez! Anders moeten we een keer afspreken op het terras van de Octobar!