De Hello Fresh oogst van de week

Aangezien we deze week te laat waren om nog een Foodbag maaltijdbox te bestellen, werd het Hello Fresh. En ik moet zeggen, dit was de eerste keer dat de Hello Fresh maaltijden teleur stelden. Geen enkel gerecht kon overtuigen en de sriracha werd meermaals boven gehaald om de gerechten in kwestie wat interessanter te maken.

Aziatische noedels met gekruid gehakt, wokgroenten en gezouten pinda’s (een variatie op een gerecht dat we ondertussen al té vaak hebben gegeten):

IMG_5897

Krieltjessalade met mediterrane kipfilet, cherrytomaten, komkommer en maïs (we verdubbelden het aantal kerstomaten en voegden olijven en zongedroogde tomaten toe om het geheel wat op te leuken):

IMG_5910

Courgettepasta met garnalen, mini-romatomatenen, walnoten en basilicum (ook hier voegden we extra tomaten toe, maar ik was vooral ontgoocheld door de amper vindbare courgetteslierten):

IMG_5916

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

  1. dat moeten we vaker herhalen eh. En als het minder modderig is kunnen we toch nog proberen je voorgestelde wandeling te doen (ook als we klok minder in de gaten moeten houden).

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>