Wachten op… ING

Deze voormiddag om 10u had ik een afspraak bij ING om een code te laten instellen voor de nieuwe, via de post ontvangen, depositokaart van het werk. Als leidinggevende staat deze depositokaart op mijn naam, maar het zijn de collega’s die deze gebruiken voor het storten van hun ontvangsten op de rekening. Omdat ING niet mijn privébankier is, heb ik geen ING app geïnstalleerd op mijn smartphone; waarmee ik zelf die code had kunnen instellen, en wegens de coronacrisis was het alleen mogelijk om via afspraak die code in het bankkantoor te laten veranderen. Uiteraard kwam de depositokaart net tijdens mijn vakantie aan en was ING zelf met vakantie toen ik een afspraak wilde maken. Uiteindelijk moest ik om wille van een dringende vergadering mijn eerste afspraak met een week verzetten, maar vandaag was het dan eindelijk zo ver.

Nuja, geen erg allemaal, ik verwachtte op vijf minuten binnen en buiten te zijn. Viel dat even tegen… Na daar een uur gezeten te hebben, terwijl, denk ik, het ganse kantoor verwoede pogingen ondernam om die code ingesteld te krijgen, kreeg ik de boodschap dat ik beter naar huis zou gaan en dat ze mij later opnieuw zouden contacteren. Het personeel van het lokale kantoor moest immers de helpdesk van het hoofdkantoor raadplegen en daar geraakten ze niet binnen. Al een geluk dat ik tijdens het wachten wat mails had kunnen wegwerken op mijn smartphone, want anders zou dit echt gigantisch veel tijdverlies geweest zijn. Ik liet dus mijn gsm-nummer achter en vertrok naar mijn appartement.

En jawel: ik was nog geen tien stappen van mijn appartement verwijderd toen ik telefoon kreeg: het was gelukt om de helpdesk te contacteren, maar nu hadden ze maar een half uur om de code in te stellen en of ik zo snel mogelijk terug naar het kantoor kon komen. Ik zuchtte eens diep en maakte rechtsomkeer. Uiteindelijk kostte het instellen van de code aan de bankcontactautomaat welgeteld twee minuten. De tijdsspanne die ik oorspronkelijk had verwacht in het ING-kantoor te moeten doorbrengen.

Maar goed, eind goed, al goed, zeker?

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>