En ja, ik dacht ook eerst dat het om een typfout ging, maar getakaas blijkt een Belgische ‘fetakaas’ van geitenmelk te zijn. Een leuke woordspeling op ‘feta‘, dat sinds juli 2002 een Beschermde Oorsprongsbenaming is binnen de Europese Unie. Hoed af voor Foodbag, want dit gerecht was helemaal mijn ding. Een perfecte illustratie dat vegetarische gerecht ook heel smakelijk kunnen zijn. Een recept dat we zeker nog eens opnieuw zullen maken.
Puzzelvooruitgang (ok, we zijn een beetje stilgevallen, die lucht is echt heel lastig):
hah je bent niet de enige die stilviel op een puzzellucht….wij hebben onze puzzels nu maar voor de zomer opgeborgen.
[…] remake van ons favoriete Foodbag recept: ovenkrieltjes met getakaascrème, broccoli en granaatappel, door mijn vriend en mezelf aangepast […]
[…] Een oud Foodbag receptje dat we al een paar keer maakten, lekker en makkelijk: ovenkrieltjes met getakaascrème, broccoli en granaatappel: […]