Bestaat er een betere manier om een verlengd weekend in te zetten dan met heerlijke gegrilde oesters met champagnesaus? I think not!
Jawel, mijn vriend en ik hebben het tot onze missie verklaard elke take-away optie in het Leuvense uit te proberen. Deze avond op het menu: Julia en Elias. Als we aan één ding geen gebrek zullen gehad hebben tijdens deze coronacrisis dan is het wel aan lekker eten. Wat een zaligheid dat Leuven gezegend is met zoveel goeie restaurants en creatieve chefs die niet bij de pakken blijven zitten en manieren bedenken om hun klanten toch van hun heerlijke maaltijden te laten genieten.
Mijn vriend zijn voorgerecht: warm geitenkaasje, mesclun, framboos, krokante spekjes:
Mijn voorgerecht zeetong, velouté van streekasperges, gebakken groene asperges:
Jonge Anjou duif Clamart, jus met salie:
Citroentaartje met frambozen, compote van aardbei:
Laat dat verlengde weekend maar komen!
[…] was Julia en Elias aan de beurt. Na het heerlijke diner tijdens de eerste lockdown, bevestigde dit restaurant opnieuw met een heerlijke menu, die […]