Avondwandeling bij volle maan

Op onze dagelijkse avondwandeling passeerden we het huis van Goofball. Een ideale gelegenheid om even een voordeurgesprekje te doen. Op anderhalve afstand uiteraard! Wij nemen de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad heel serieus. Ik mag er niet aan denken dat ik per ongeluk iemand ziek zou maken! Er zijn immers genoeg mensen die drager van het virus zijn, zonder dat ze dit beseffen. Het was alleszins leuk om even een praatje te doen en we bewonderden de kunstzinnig door Kabouter en Beertje ingekleurde eieren die een mooi plekje aan het raam gekregen hadden. Laat die paaseierenzoektocht maar beginnen!

IMG_8610

IMG_8612

Het alziend oog van Janneke Maan zag dat het goed was…

IMG_8613

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>