A slip of the tongue

Het was eruit voordat ik er erg in had: “Ik heb gelezen dat Myers-Briggs Type Indicator en Insight Discovery pseudo-science is.” Onze lesgeefster herpakte zich snel door zich achter Jung te verschuilen. En ik beet op mijn tong en zweeg, voor de lieve vrede. Die HR bedrijven moeten ook geld verdienen, nietwaar?

Voor wie liever naar een filmpje kijkt:

Maar het uitzicht in het leslokaal was wel de moeite!

IMG_E1578[1]

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

  1. Ik zou willen dat meer mensen zo denken, als je weet dat ze bij ons heel de afdeling een soortgelijke test willen laten afnemen om tot meer diverse teams te komen en zo efficiënter te werken, dan word ik lastig.

  2. hihi, ik heb die nog nooit moeten doen maar er wel al heel vaak over gehoord.

    Bij ons hebben alle managers ook een kleurtje naar het model van de “constructive mindset”, maar dat zijn behaviours dus acties die beoordeeld worden op basis van 360° feedback vragenlijsten. Dus niet een personality maar welk gedrag je toont en welke gedragingen statistisch meer voorkomen in succesvolle ondernemingen. Nog altijd met een korrel zout te nemen maar heeft me toch wel heel veel aan denken gezet, hoe je gedrag overkomt bij anderen en een effect heeft op anderen. Dat vond ik wel heel boeiend.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>