Teleurstellend

Omdat mijn collega’s zo enthousiast waren over Sakagura, een Japanner niet ver van ons werk, was ik al een tijdje aan het popelen om daar te gaan lunchen. En jawel, ik had zowaar eens een gat van twee uur over de middag zónder dat één of andere onverlaat daar een lunchvergadering met broodjes had gepland.

Helaas de teleurstelling was groot. Een duffe rice bowl die duidelijk was opgewarmd in de microgolfoven, geserveerd in een plastieken kom. Rijst die in dikke klonten aan mekaar plakte en gewoon een algehele smaakloosheid die een aanfluiting was van de heerlijke Japanse keuken. Zelfs de edamame vielen wat tegen. :-( Het restaurant zelf werd nochtans uitgebaat door echte Japanners. Maar goed, voor zes euro kan een mens niet klagen, zeker.?

IMG_1372

IMG_1373

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>