Pijn

Sinds een week of twee was ik helemaal pijnvrij. De zeurende tandpijn waarvan ik sinds half november last had, volledig verdwenen. Helaas, te vroeg gejuicht. De nacht van laatste werkdag van het jaar (alsof het zo moest zijn) stak de pijn weer de kop op en deze keer bracht de pijn als speelkameraadje een flink gezwollen gehemelte met zich mee (de zwelling heeft ongeveer de afmeting van een half kwartelei). Een abces dus. En dat vlak voor de feestdagen. :-( Ik beet vrijdag nog even door op het werk, maar vandaag moest ik noodgedwongen naar de dokter van wacht voor een antibiotica en ibuprofen voorschrift.

Aftellen tot mijn tandartsafspraak op 3 januari om dan hopelijk definitief van deze miserie verlost te zijn.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

4 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>