Swiss vs Belgian chocolates

Een vraag die mijn vriend en ik al talloze keren kregen: welke chocolade is de beste: de Zwitserse of de Belgische? Uiteraard zijn Zwitsers bijzonder chauvinistisch, iets wat ons Belgen vreemd is. Voor Zwitsers is er bijgevolg geen discussie mogelijk: de Zwitserse chocolade is de beste van de wereld. Maar, lieve lezer, na een uitgebreide en bijzonder objectieve smaaktest, kan ik jullie verzekeren dat geen enkele chocolade kan tippen aan de Belgische. Zélfs de Zwitserse niet. En dat denk ik niet alleen, de collega’s van mijn vriend (allen niet-Zwitsers en niet-Belgen) hebben dit als controlegroep bevestigd.

😉

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>