Een onbekende die een indruk naliet

Aan welke compleet onbekende die je ooit in je leven bent tegengekomen denk je nog af en toe een keer?

Natuurlijk ben ik in mijn leven al talloze onbekenden tegen het lijf gelopen en meestal vervagen de herinneringen aan deze mensen vrij snel. Er zijn echter twee dames aan wie ik nog graag eens terugdenk en waarvan ik me afvraag hoe het momenteel met hen gaat. Die dames zijn de lieve Avalon die mijn vriend en mij een lift aanbood en de lifster met de schilderdoeken die we ooit oppikten in de buurt van de grens met Schotland.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>