Teamlunch

Dit moet ongetwijfeld de meest uitgestelde teamlunch ooit geweest zijn. De eerste poging om samen met mijn team te lunchen, dateert van ergens in november. Helaas kwam er altijd iets dringends tussen en werd de vergadering steeds verplaatst. Gelukkig kwam in dit geval van uitstel, geen afstel. Wel spijtig dat we door de afwezigheid van één van mijn medewerkers niet voltallig waren. Ik zal al maar beginnen aan het inplannen van de volgende lunch. 😉

Om maar te zeggen dat de lunch bij Pré De Chez Nous een echt succes was. Bijna waren we het restaurant voorbij gelopen, maar eens binnen mochten we ons aan een grote houten tafel voor tien personen neervlijen, op de bovenste verdieping van het restaurant. We hadden de verdieping helemaal voor ons alleen, dus we moesten ons niet bepaald inhouden. 😉

Voor 21 euro genoten we van een heerlijke driegangenlunch. Doordat een paar collega’s wat later aansloten, konden we pas om 12.50u bestellen, wat maakte dat we op het einde van de maaltijd in tijdsnood kwamen. Gelukkig was het restaurant zo sympathiek om ons dessert in kartonnen potjes mee te geven. Zo konden we tijdens de teamvergadering nog van een heerlijk dessertje genieten. Dat noem ik nog eens service!

filet de plie meunière, riz sauvage

rillettes de poisson et pickles

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>