Date bij Les Parisiennes

Veel tijd voor spontaneïteit blijft er meestal niet over in mijn leven, maar hey, als het dan eens een keertje lukt, ben ik altijd dubbel zo blij.

Deze vrijdagavond kreeg ik een berichtje van mijn vriendin dat ze vanavond haar zoon en toekomstig wereldkampioen schaken naar de schaakles moest brengen en of ik geen tijd had om tijdens de twee uur durende schaakles iets te gaan drinken.

Toevallig stond er deze avond enkel een event in mijn agenda waar ik toch niet zoveel zin in had, dus zegde ik toe. En zo brachten we deze twee uur gezellig door bij Les Parisiennes. Een glaasje roze bubbels en goed gezelschap, meer is er niet nodig om mijn avond goed te maken.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>