Deadpool

Zowat dé ideale Valentijnsfilm! 😉

Neen, serieus, lang geleden dat ik nog zo genoten heb van een superheldenfilm. Een superheld die zichzelf niet te serieus neemt, ondanks een toch vrij gruwelijke origins story, hoe verfrissend. Ook leuk hoe de film zelf met het genre lacht door alle clichés uit de kast te halen. Het resultaat is verfrissend origineel met dialogen op het scherp van de snee. Applaus voor de scenaristen! (En voor het special effects team, die hebben ook het onderste uit de kan gehaald.)

Persoonlijk niet zo’n fan van Ryan Reynolds, maar in deze film vond ik hem echt te genieten, vooral wanneer hij het superheldenpakje droeg. En het happy end zorgde voor toch nog een beetje Valentijnsromantiek. Onverwachte meevaller, deze film!

Tip: Blijf vooral zitten tot na de aftiteling.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

3 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>