yab is vereerd!

Ok, toegegeven, het is niet de eerste keer dat ik vermeld word in het dankwoord van een doctoraatsthesis, maar ik blijf het een geweldige eer vinden. Alleen jammer dat ik onze vriend niet persoonlijk kon feliciteren met zijn grootste onderscheiding met felicitaties van de jury (wow!), omdat ik de laatste Koreaanse les voor het examen niet wilde missen. Gelukkig zorgde mijn vriend via Whatsapp voor live verslaggeving, maar steken deed het wel, dat ik zo’n bijzonder moment moest missen.

Eén ding is zeker: in San Francisco hebben ze er binnenkort een genie bij!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>