Mannen die kunnen koken!

Ok, ik weet dat ik het op heel wat vlakken heel erg getroffen heb met mijn vriendje, maar een kookwonder is hij helaas niet (don’t worry, zelf ben ik dat ook verre van). Dus wanneer ik op bezoek ben bij een vriend die echt graag kookt en die de moeite heeft gedaan om een hele feestmaaltijd voor ons te bereiden, geniet ik daar dubbel en dik van. Ik heb onze vriend dan ook verscheidene keren oprecht gecomplimenteerd voor zijn culinaire inspanningen, maar hij bleef er bescheiden bij. Onterecht, want iemand die maar liefst twee verschillende voorgerechtjes uit zijn oven tovert, verdient een dikke schouderklop.

En jawel, dames, hij is recentelijk terug op de markt. Dus waar wachten jullie nog op?

IMG_8971

IMG_8972

IMG_8974

IMG_8975

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>