Oekraïne versus Rusland

Het voordeel van in een studentenstad wonen, is dat je ‘s avonds de gelegenheid hebt om af en toe een interessante lezing mee te pikken. En zo kwam het dat ik deze donderdagavond doorbracht op de ongemakkelijke banken van een aula in het Mgr. Sencie Instituut om te luisteren naar een voordracht over het ontstaan van het Russisch-Oekraïens conflict. Bottom line is: ze zijn daar in Oekraïne nog niet direct uit de miserie. Kan ook moeilijk anders als de Russen jouw hoofdstad zien als de wieg van de Russische natie. Laten we hopen dat beide kanten in de nabije toekomst inzien dat dit gewapend conflict tot niets leidt en dat er een oplossing uit de bus komt waarin alle partijen zich kunnen vinden.

IMG_8914[1]

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>