How Town bij deBuren

Ja, je mag gerust zeggen dat ik een trouwe fan geworden ben van de middagsessies bij deBuren. Het groepje collega’s met wie ik regelmatig ‘s middags naar deBuren afzak voor een vegetarisch broodje en een nieuwe muzikale ontdekking wordt ook steeds groter. Ditmaal maakten we kennis met How Town, een heel bijzonder (en internationaal samengesteld) emsemble dat jazzy-achtige nummers bracht. Hun muziek valt eerlijk gezegd heel moeilijk te omschrijven. Ik moest eerst wat wennen aan de kunstige trucjes die de zangeressen met hun stembanden uithaalden, maar na een paar nummers begon ik echt te genieten. Al denk dat ik dat sommige nummers al die extra tierlantijntjes niet eens nodig hadden.

Luister vooral naar het geluidsfragment dat op de site van deBuren staat en maak kennis met deze bijzondere groep.

IMG_7030[1]

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>