Fiesta Española

Gisteren hebben we op muzikale wijze het weekend ingezet. Een vriendin stelde een tijdje geleden voor om samen naar het Lenteconcert van de Leuvense Rotary Club in de PDS te gaan. Haar gitaarleraar speelde de solo in het Concierto de Aranjuez, dat lang, lang geleden zoveel indruk op mij gemaakt had tijdens de uitvoering van Manuel Barrueco op de Night of the Proms. Ik ben altijd wel te vinden voor een streepje klassiek, zeker als je door het concert bij te wonen ook  nog eens het goede doel steunt.

Het concert zelf vond ik eerlijk gezegd een beetje middelmatig. Het orkest leek me niet zo goed op elkaar ingespeeld en vooral de hoorn liet vaak steken vallen. De gitaarleraar van onze vriendin daarentegen was werkelijk uitmuntend. Zeer knap instrument, zo’n klassieke gitaar. Wie weet, ooit. 😉

IMG_6411[1]

Na het concert begaven we ons voor de receptie naar de vlakbij gelegen Sint-Michielskerk. Een originele plek voor een receptie, al was het er, ondanks de warmtestralers, niet al te warm. De hapjes trokken op niet al te veel (uitgedroogde toastjes en hartige macarons die al hun knapperigheid verloren hadden) en ook de wijn was maar zozo, maar hey, het was tof om te kunnen bijpraten met onze vriendin. En natuurlijk konden we het niet laten om een chocoladen paashaas te kopen. Voor het goede doel, uiteraard!

IMG_6414[1]

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>