Eerste Hulp bij Quicheoverschot

Wat doet een mens met een gigantisch quiche-overschot? Simpel! Vrienden optrommelen om ons te helpen de resterende quiches soldaat te maken. Wij hadden al eens eerder van hun diensten gebruikt gemaakt, dus wij wisten dat het quiche-liefhebbers waren. Gelukkig hadden deze maandagavond niets op het programma staan, omdat het wegens de krokusvakantie geen salsales was.

Tot mijn grote verbazing slaagden we er vrijwel moeiteloos in met z’n vieren het ganse overschot weg te werken (of ‘t moet zijn dat zwangere vrouwen toch echt voor twee eten). Het was alleszins een supergezellige avond waarbij we konden bijpraten over de nieuwe job van onze vriend en samen genoten van een lekker glaasje witte wijn (don’t worry, de zwanger vrouw hield het braaf bij de non-alcoholische dranken) en de overschot van de taart.

Heel fijne en relaxte avond!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>