Let’s go february!

  • Maandagnamiddag 2 februari: Minireceptie op het werk om de helden van ons voetbalteam in het zonnetje te zetten. Voor het derde jaar op rij wonnen zij immers de interne competitie. En hoe kan een held het best gevierd worden? Met een glaasje cava, natuurlijk!
  • Maandagavond 2 februari: Salsa, baby! Elke les leren we nieuwe bewegingen bij en gaat het weer wat vlotter. Ik ben echt blij dat we ervoor gekozen hebben de beginners plus cursus opnieuw te doen. Wat mij betreft, kan de basis er niet goed genoeg ingedrild worden.Bovendien is het superleuk om zelf bij de besten van de klas te zijn. (Ok, wel mits een beetje vals spelen.)
  • Dinsdagavond 3 februari: Voorstelling van de Landschapstekening van het Leuvense kunstenveld in het STUK. Veel bekend volk en een interessante uiteenzetting. Helaas voelde ik me niet zo denderend, dus besloot ik de aansluitende receptie maar te skippen.
  • Woensdagavond 4 februari: Een avondlijke vergadering met (alweer) een hele hoop (gelukkig erg boeiende) presentaties. De vergadering duurde bijna een uur langer dan verwacht, waardoor ik de prijsuitreiking die ik nog wilde meepikken na de vergadering helemaal miste. Gelukkig was mijn vriend er wel op tijd geraakt. Hij stond al met een glas bier in de hand te socializen toen ik arriveerde.
  • Donderdagavond 5 februari: De verkoudheid die ik al enkele dagen in mijn lichaam voelde sluimeren, brak goed door. Het leek wel alsof er een kraantje in mijn neus was opengezet. Het snot bleef er maar uitstromen. Verschrikkelijk. Normaal moest ik samen met mijn vriend geen winkelen voor de nieuwjaarsreceptie die we op vrijdagavond organiseerden, maar de combinatie loopneus, hoofdpijn en lichte koorts, maakte dat hij er alleen voor stond. Uiteraard bracht hij het er zonder kleerscheuren vanaf. Ik kroop voor mijn doen ontzettend vroeg in bed (kwart na tien) in de hoop me de laatste dag van de werkweek beter te voelen na een goede nachtrust.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>