De receptie te veel?

In feite werden we vanavond verwacht voor de zoveelste nieuwjaarsreceptie, maar na twee uur salsadansen hadden mijn vriend en ik er niet meer zoveel zin in. Ik had ook wat last van buikpijn, dus keerden we na de les terug naar ons appartementje. Zou ik mijn verzadigingspunt op receptievlak bereikt hebben? Nah, er staan de komende dagen nog genoeg festiviteiten op het programma. Ik zie het als een goed getimede rustpauze om er daarna dubbel zo hard te kunnen invliegen! 😉

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>