Drastische veranderingen ten huize yab!

Deze nacht heb ik voor het eerst sinds we ons appartementje betrokken, aan de kant van de deur geslapen! De zaterdagnamiddag werd besteed aan een grondige schoonmaakbeurt van de slaapkamer en we maakten van de gelegenheid gebruik om de lattenbodems om te wisselen (we hebben elk een lattenbodem die afgesteld is om onze lichaamsvormen optimaal te ondersteunen). ‘t Was even wennen aan mijn nieuwe perspectief, maar ik kan alleen maar blij zijn dat mijn nachtelijke uitstapjes naar het toilet er nu een stuk korter op geworden zijn en ik niet meer in het donker per ongeluk tegen het bed kan lopen.

Nu nog een nieuwe inbouwkast om onze kleren in kwijt te geraken and we’re all set!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

5 Responses

  1. stap je dan niet verkeerd uit je bed? weinig koppels kunnen na x tijd nog switchen van kant omdat dat zo ingebakken zit.

    wij hebben het recent wel paar keer gedaan in hotel naargelang welke kant men in de kamer een babybed kon zetten. ‘t heeft ons niet echt problemen opgeleverd.

  2. Wij wisselen zelfs thuis voortdurend :-) Ik denk dat wij een van de weinige koppels zijn die geen vaste plaats hebben in bed. Soms wel even goed kijken in het donker waar je moet gaan liggen als je laat thuis bent en de ander al aan het slapen is.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>