Twee derde van de examens zit erop

Nog één mondeling examen Spaans te gaan en dan zijn we er weer vanaf voor een half jaartje. Zaterdag beloonde ik mezelf na de niet al te moeilijke luistertest (die echt veel te lang duurde) op veganistische kroketjes op het terrasje van de Loving Hut. Een ijsje van Decadenza maakte de maaltijd af. Terwijl mijn vriend het weekend doorbracht met het oefenen van havenmanoeuvres, zat ik op mijn balkon in de zon Spaanse woordjes te memoriseren. Ik hield zelfs een kleurtje over aan al mijn studie-ijver. Twee vliegen in één klap. 😉

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>