5 Responses

  1. Lucie

    Ik heb veel gespeeld, maar ik zit nu (voor een paar talen) op een niveau waar ik de grammatica nog nooit gezien heb, en dan is het wel moeilijker om voorruit te gaan, want je krijgt geen theoretische uitleg.
    Maar als je wil competitie doen mag je mij altijd toevoegen: LucieVanHo.
    Ik speel wel niet veel meer.

  2. […] Deze 26ste juni begon alvast niet veelbelovend: de dubbeldekkertrein die tegenwoordig om 8.37 naar Brussel vertrekt, was voor de gelegenheid weer maar eens vervangen door een gewone trein. Gevolg=rechtstaan. Nu moet ik eerlijk zeggen dat mijn tolerantiegraad voor rechtstaan in de trein tegenwoordig toegenomen is. Hoogstens haal ik even mijn schouders op en speel ik al rechtstaand verder Duolingo. […]

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>