Over dagen die voorbij vliegen

Yep, yep, alweer een week voorbij. Ik val in herhaling, ik weet het.

  • Maandag 10/3: Te laat terug van mijn werk waardoor we het eerste  kwartier van de salsa les misten. Dankzij het mooie weer konden we eindelijk een keertje met de fiets naar de les gaan.
  • Dinsdag 11/3: Een avondlijk event voor het werk, waarbij we de gelegenheid hadden de tentoonstelling Lang Leve de TV te bezoeken. Uiteraard is er een foto van mij op de beroemde Joske Vermeulen stoel (en neen, ik ga die hier niet delen). Verder blijkt dat de tijd serieuze gaten in mijn geheugen geslagen heeft, want ik herkende me met moeite één derde van de opstellingen en dat terwijl ik vroeger toch echt wel intensief naar de tv gekeken heb. Zelfs het decor van Morgen Maandag, één van mijn all time favorites, deed geen belletje rinkelen. Fijne receptie om de avond af te sluiten en een hele toffe manier om wat collega’s beter te leren kennen.
  • Woensdag 12/3: Squash!
  • Donderdag 13/3: Dankzij de gebroken bovenleiding tussen Leuven en Brussel er anderhalf uur over gedaan om in Leuven te geraken en daardoor hopeloos te laat op de toekenning van de JCI Award voor de Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer. Omdat we echt zo hopeloos te laat waren, besloten we een taxi te nemen. Meevaller van de avond: een chique businessman die samen met ons op een taxi stond te wachten en ook hopeloos te laat was, stelde voor een taxi te delen en de rekening voor zich te nemen. Nice! De prijs ging naar iemand met wie ik nog samen gestudeerd heb en daar kon ik alleen maar blij om zijn. Receptie + walking dinner waren in orde, alleen bestond het aanbod voor het grootste deel uit vlees. Blijkbaar zijn er niet veel vegetariërs onder de ondernemers. Ook nog iemand die samen met ons in de Spaanse les zat, tegen het lijf gelopen. Fijne babbel gehad over haar nieuwe uitdaging als HR-freelancer. Omdat we op de heenreis de taxikosten hadden uitgespaard, konden we het ons permitteren om de taxi terug te nemen. Hoera!
  • Vrijdag 14/3: Diner op ons appartement met een bevriend koppel en hun schattige zoontje. Afhaalsushi gegeten en fijn gebabbeld. Altijd leuk!
  • Zaterdag 15/3: Spaanse les met vier in de ochtend. Heb het gevoel dat ik de taal langzaam in de vingers begin te krijgen. ‘s Avonds een date met vrienden uit Antwerpen. Lang geleden dat ik nog eens in de Zarza had gegeten. De dame in kwestie was heel erg zwanger, dus ik hoop dat we haar niet te veel verveeld hebben met ons licht aangeschoten gewauwel na het diner met aangepaste wijnen. 😉

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>