Alweer een weekverslag

Mijn excuses voor de aaneenschakeling van weekverslagen, het is gewoon zo ontzettend druk momenteel dat ik er niet in slaag om uitgebreidere berichten plaatsen. Gelukkig komt de kerstvakantie langzaam maar zeker in zicht en hoop ik dan een beetje op adem te komen.

 • maandag 9 december 19.20u (ik was te laat omdat ik op het werk nog een aantal zaken moest afronden): Laatste cursusavond. Ik ga het wel missen, dat ik groep discussiëren over de columns van mijn medecursisten. Met enkele nuttige tips op zak hoop ik mijn teksten in het algemeen te kunnen verbeteren.
 • dinsdag 10 december 21.00u: Gemept op mijn squashpartner!
 • woensdag 11 december 20.20u: Het moment waarop ik eindelijk de deur van het werk achter me dichttrok. Samen met mijn baas doorgewerkt om enkele belangrijke documenten de deur uit te krijgen. Op een gegeven moment was mijn tolerantiegrens echter bereikt en ben ik naar huis gegaan. Wat mij betreft waren de documenten klaar en dat heb ik dan ook gezegd.
 • woensdag 11 december 22.00u: Een heel bijzondere voorstelling bijgewoond in het STUK. Het publiek vormde zelf een onderdeel van de voorstelling.  Heel inspirerend én ontspannend tegelijkertijd. Na de voorstelling had ik het gevoel dat al de vermoeidheid van de voorbije weken uit mijn lijf verdwenen was.
 • donderdag 12 december 17.00u: Opening van de kerstmarkt gemist wegens noodsituatie op het werk. Brandje geblust en toch nog op een min of meer deftig uur naar huis kunnen gaan.
 • donderdag 12 december 20.30u: Openingsvuurwerk wintertijd in Leuven. Vuurwerk, meer is er niet nodig om het kind in mij te doen heropleven.
 • donderdag 12 december 21.00u: Na het vuurwerk nog wat rondgelopen op de kerstmarkt. Veel te veel volk en sommige kraampjes zaten zonder stroom. Maar het was gezellig en we konden de nieuwe CityLife kaart uittesten. Voorlopig nog niet echt onder de indruk.
 • vrijdag 13 december 12.00u: Kerstetentje met mijn team. Jammer genoeg was door omstandigheden niet iedereen aanwezig en vreesde ik tot de laatste moment te moeten afzeggen. Gelukkig kwam het zover niet en bleek Au Bon Bol een belevenis op zich, met superonvriendelijke bediening, maar heerlijke treknoedels. Een stukje authentiek China in Brussel.
 • vrijdag 13 december 17.00u: De geplande afterwork was afgelast, iets waar ik, toegegeven, niet echt rouwig om was. Een avondje thuis aan mijn mailachterstand werken, kon zeker geen kwaad.
 • zaterdag 14 december 9.00u: Vroeg. Spaans.
 • zaterdag 14 december 16.15u: Onze West-Vlaamse vrienden die bij ons kwamen logeren dropten hun spullen bij ons af om vervolgens nog even naar de kerstmarkt te gaan. Mijn vriend en ik stoomden ons vervolgens in recordtempo klaar voor het jaarlijkse kerstdiner met onze vriendenkring.
 • zaterdag 14 december 18.00u: Doordat er last minute twee personen hadden afgehaakt, haalde onze groep net niet de twintig personen. Even leek het erop dat onze West-Vlaamse vrienden er niet zullen geraken, wegens de bus gemist, maar gelukkig vonden ze een anderen bus die hen met een half uur vertraging toch van het station naar Heverlee weet te brengen. Het eten in de Voltaire was lekker, de wijn werd royaal geschonken en het gezelschap was voortreffelijk. De avond vloog voorbij en ik had gewoon niet genoeg tijd om met iedereen fatsoenlijk bij te praten.
 • zaterdag 14 december 24.00u: We praatten nog na op ons appartement met een glas whiskey en Irish Mist in de hand.
 • zondag 15 december 2.00u: We kropen te laat in bed.
 • zondag 15 december 7.00u: Irritante bouwvakkers van de werf tegenover ons appartement werken zelfs op zondag. Hemeltergend! Na door hun gebonk wakker gemaakt te zijn, had ik moeite om weer in slaap te vallen.
 • zondag 15 december 10.00u: Ik stond op om taartjes te halen bij House of Taste om te trakteren op het verjaardagsfeestje van mijn vader in de namiddag.
 • zondag 15 december 10.30u: We ontbeten uitgebreid met onze West-Vlaamse vrienden en wensten hen een goeie rit naar huis.
 • zondag 15 december 14.30u: We vierden samen met mijn tante, nonkel en wat neven de verjaardag van mijn vader. De taartjes vielen erg in de smaak. Wat me veel plezier deed. Al moet gezegd dat ik mij niet optimaal voelde door het slaapgebrek en de overvloedige drank van de avond voordien.
 • zondag 15 december 19.00u: We suften een beetje achter onze pc en kropen op tijd in bed. Het was nodig!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>