Star Trek Into Darkness

Ok, ik beken, ik ben al van mijn kinderjaren een geweldige fan van Star Trek. Van de originele series en de waardige opvolger The Next Generation, daarna heb ik een beetje afgehaakt, maar ik pikte de draad weer op bij de allerlaatste reeks: Enterprise. Doorheen de jaren is mijn liefde voor de puntoortjes van Spock altijd even groot gebleven. Love those logical vulcans!

Ik was dan ook dolblij toen de serie gereboot werd als een wervelende brok cinema, met dank aan J.J. Abrams. Dus ja, ik was erg benieuwd of Into Darkness op hetzelfde elan zou verder gaan. En boy, oh boy, ik werd niet teleurgesteld. Genoten van de eerste seconde tot de laatste. Goede acteerprestaties, geweldige actiescènes (en dan nog één en nog één en nog één), humoristische momenten, spitse dialogen, genoeg verwijzingen naar het vorige universum om de fanboys en -girls gelukkig te maken. What a ride! En ja, hier een daar zaten er wat gaten in het plot, maar daar heb ik me geen moment aan gestoord.

Een geweldig leuk, ontspannende Science Fiction film, meer moet dat niet zijn op een zondagavond.

PS: Dat belooft voor Star Wars Episode VII!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>