Star Trek

Wow, what a ride. Geen moment heb ik me verveeld. Spectaculair gefilmd, goed geacteerd en een originele kijk op het Star Trek universum, deze film heeft het allemaal. Het was wel vreemd om een andere acteur Spock zien te spelen, mijn favoriete Star Trek karakter sinds ik jaren geleden deze serie op tv ontdekte, maar Zachary Quinto speelde de rol met verve. Over het verhaal zal ik niet al te veel verklappen, want ik wil jullie toekomstig kijkplezier niet vergallen.

Ik weet natuurlijk niet of het jeugdsentiment is dat mijn blik vertroebeld, maar ik kan alleen maar wildenthousiast zijn over deze film. Gaat dat zien!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>