Spaanse verrassing

Tijdens het laatste uur Spaanse les maandag, had de leerkracht voor een verrassing gezorgd: twee Spaanse deernen om een uurtje mee te converseren. Eentje was afkomstig van het Iberian Peninsula en het andere meisje kwam van de Canarische eilanden. Het is altijd goed voor je taalontwikkeling om met native speakers te spreken. Alleen jammer dat mijn pijp ongeveer uit was, omdat ik ‘s ochtends op een onchristelijk vroeg uur was opgestaan om nog een paar dringende zaken af te werken voor de middag. Ik beperkte me dus vooral tot luisteren en heel veel medeleven hebben met al die Spaanse jonge mensen die werkloos zijn en elders hun geluk moeten beproeven. Het moet hard zijn om in een land te leven dat door de crisis in de greep gehouden wordt. En het ziet er niet naar uit dat er snel beterschap in zicht is.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>