Ergernissen op vrouwendag

Dit belachelijke artikel in De Standaard vol met clichés en vooroordelen. Enfin, veel woorden ga ik er niet aan vuil maken, de tijd en de energie ontbreekt mij. Er is een reden waarom ik nooit de Flair lees. Graag verwijs ik jullie door naar dit voortreffelijke opiniestuk over vrouwendag in De Tijd, om te illustreren dat het ook anders kan. Ik kan alleen maar zeggen dat ik er nog altijd geen spijt van heb dat ik mijn abonnement op De Standaard opgezegd heb.

Blijft dat ik er mij kapot aan erger dat vrouwendag een vehikel van marketeers geworden is.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

4 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>