Studeren

Na al die jaren, de ontelbare examens die ik ondertussen al heb afgelegd, nog altijd, altijd, heb ik een broertje dood aan studeren. Zelfs als het gaat over prutsexamens zoals Spaans aan het CLT die voor mij normaalgezien weinig tot geen uitdaging vormen. Toch wacht ik tot de aller-, allerlaatste moment om vervolgens in een rotvaart heel de stof erin te moeten stampen. Ik moet de hete adem van een bijna onmogelijke deadline in mijn nek voelen. Waarom? Geen flauw idee, een zwak karakter, zeker?

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

3 Responses

  1. Idem. Niet alleen bij studeren trouwens. Ik had een paar weken geleden een afspraak met een bedrijfje waarvoor ik internetteksten ga leveren. Of ze mij een deadline konden geven, vroeg ik. Dat werkt toch altijd makkelijker :-)

  2. Zolang je de testen of examens dan naar behoren afmaakt is er niet echt een probleem. Sommige mensen studeren nu eenmaal niet graag, toch is het mogelijk om hierin verandering te gaan brengen. Probeer elke dag gedurende het ganse jaar een paar bladzijden door te nemen en het zal je na verloop van tijd veel makkelijker afgaan.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>