De barbecue die er geen was

Gisterenavond waren we uitgenodigd voor een barbecue bij vrienden in Kessel-Lo. Helaas doorkruisten de grillen van de weergoden deze plannen, waardoor mijn vriend en ik waarschijnlijk de enige mensen in België zijn die dit jaar nog niet gebarbecued hebben. In de plaats daarvan aten we een verrukkelijk komkommersoepje met garnalen en kalkoengebraad met broccoli, ananas, pommes duchesses en een heerlijk kokos-currysausje. Als dessert was er nog aardbeientaart en een glaasje chartreuse.

En we hadden het voorrecht getuigen te zijn van de eerste pasjes van Nieuwjaarskindje O. Nog een beetje oefenen en hij stapt als een pro.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>