Wat wij gisteren aten in restaurant Arenberg:
Degustatiehapjes
—
Kort gebakken kreeft
gesmolten prei en dragon,
gelei en schuim van schaaldieren
~
Sint-Jakobsoesters ‘à la plancha’
structuren van knolselder, Ibericoham en Spaanse amandelen
~
Risotto van ‘Itamae’-rijst
bospaddenstoelen en herfsttruffel,
schilfers gerijpte parmezaan
~
Rug van hertenkalf
geglaceerde chiconnettes,
gel van veenbessen en gelei van jonagold appel
~
Dessert Arenberg
—
Zoetjes
En óf het lekker was.
na “Couvert Couvert” het beste restaurant uit Leuven (“on par” with L’uzzine).
Voila, mijn top 3
😉
Daar wil ik ook wel eens gaan eten! Al dan niet voor mijn verjaardag!
@Jurgen: Beide restaurants staan ook nog op mijn te bezoeken-lijstje. Misschien voor de verjaardag van mijn vriend. 😉
Doen!