Housewarming

Een dik half jaar na zijn eerste housewarming, ergens in een gat in Limburg, verhuisde vriend Q door omstandigheden terug naar Leuven. Iets waar ik alleen maar blij mee kan zijn en niet alleen omdat er een feestje aan deze verhuis gekoppeld was.

Zijn nieuwe woonst was iets minder luxueus dan de vorige, maar zeker zo gezellig. Het werd een leuke avond met herinneringen ophalen aan straffe verhalen uit de middelbare schoolcarrière van de aanwezigen en favoriete tv-programma’s uit de kindertijd, gemengd met het verhaal van X die een tijd heeft vastgezeten in New York door de aswolk. Al drukten sommige verhalen mij met de neus op het feit dat ik toch nét iets ouder was dan de rest van de aanwezigen.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>