Saai

Ik weet niet of jullie dit ook zo ervaren, maar boy oh boy, wat worden sommige mensen saai eens ze zich voortgeplant hebben. Waar vroeger de gesprekken nooit schenen stil te vielen, duiken steeds meer genante stiltes op. Het is een verschijnsel dat zich godzijdank niet bij iedereen voordoet. Wij hebben genoeg vrienden met kinderen waar ik uren mee kan praten. Wat het verschijnsel des te vreemder maakt. Wat maakt dat sommige mensen zich na een geboorte enkel en alleen nog maar kunnen interesseren voor babypraat?

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

8 Responses

  1. @yab: je weet niet wat moe zijn is.

    Misschien is het omdat je – als je niet op let – met kinderen minder te tijd neemt om je (intellectueel) te laten prikkelen en dat je gedachtenwereld dreigt stil te vallen.

    Of misschien waren die andere mensen vroeger ook saai, maar konden ze het beter verbergen? :-)

  2. Misschien is het biologisch doel van die mensen in dit leven verwezenlijkt en willen ze de rest van hun tijd spenderen aan het eren van dit gegeven? Lijkt me verschrikkelijk trouwens.. :/

  3. Ik vind het eigenlijk heerlijk om naar te luisteren.. Ik werk namelijk tussen nieuwbakken mama’s en hoor de hele tijd zulke verhalen. En ik geniet ervan.. maar dat heeft misschien met mijn eigen kinderwens te maken?

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>