Zwaar teleurstellend

Dat dat algemene rookverbod maar blijft uitgesteld worden. Ik denk met weemoed terug aan onze tijd in Australië waar zelfs op terrassen rokersplaatsen afgebakend werden, zodat je, zonder gehinderd te worden door vieze rook, van je eten en drinken kon genieten. Onze politici zijn watjes.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

7 Responses

  1. Idd een ferm zware teleurstelling. En waarom allemaal? Een dezer zal er vanuit de EU toch een opgelegd worden? Waarom is deze heilige strijd voor die paar jaar uitstel zo belangrijk voor de liberalen? En wat brengt het hen in the end op? Niets toch?

  2. Ik snap het ook niet, het restaurant van mijn ouders draait sinds het rookverbod zeker niet slechter.. Ik geloof nooit dat de mensen daarvoor gaan wegblijven, caférotten blijven caférotten.. De kans is zelfs groot dat ik er ook nog is eentje zou gaan drinken moest ik weten dat mijn longen en kleren niet verzadigd zouden worden met al wat slecht is in deze wereld.. En ja, ik ben het type dat niet op café gaat alleen vanwege de sigaretten..

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>