Internet

Ik was zonet op zoek naar de naam van een bepaald dier. Ik opende google en een paar muisklikken later stonden er honderden afbeeldingen van dit dier op mijn scherm. En toen besefte ik eens te meer wat een geweldig uitvinding het internet is. Ik kan me tegenwoordig nog amper voorstellen hoe mijn leven er voor de opkomst van het internet uitzag. Dat verre verleden waarin mensen naar een bibliotheek moesten om dingen op te zoeken die nu slechts enkele seconden van ons verwijderd zijn. De tijd dat er geen e-mail of facebook bestond om contact te houden met je vrienden. Het lijkt een eeuwigheid geleden.

I <3 it.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

5 Responses

 1. Mii

  Tot dat besluit kom ik ook bijna dagelijks. Al komt het er ook wel op aan om een keuze te maken uit het reusachtige aanbod aan afbeeldingen en andere internetbronnen.
  Verder vind ik je site trouwens leuk. Supervlotte schrijfstijl heb je. Maar hé, doe jij nog iets anders dan recepties en andere feestjes afschuimen? 😉

 2. Ik kwam tot diezelfde conclusie een tweetal weken geleden toen dochterlief ineens op een avond prenten en info over fruitsoorten moest vinden om mee te nemen naar school. Dankzij internet vonden we meteen het meest exotische fruit in woord en beeld. Vroeger was dat dan met mijn mama in tijdschriften beginnen bladeren op zoek naar prenten. Ik was zo’n pietjeprecies die dan helemaal in paniek raakte als we geen mooie afbeeldingen vonden. Dat mis ik echt niet.

 3. Internet, mits correct gebruik, is een fantastisch iets!! 80% van mijn kennis haal ik, gratis en onmiddellijk, van het Internet.

  Ik voorspel dat die kleine, voldoende goedkope apparaatjes waarmee men snel iets op het Internet zal kunnen opzoeken, nog razend populair zullen worden.

  (bv een netBook uitgerust met Google OS)

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>