Het einde van een fietsloos bestaan

Vandaag hebben we twee splinternieuwe fietsen gekocht voor een mooi prijsje. Niet dat we niet graag door de Leuvense straten wandelen, maar wij hopen met deze aankoop vooral een aanzienlijke tijdswinst te realiseren. Als u vanavond twee ietwat onzekere fietsers in het straatbeeld ziet opduiken. Dat zijn wij dus.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

4 Responses

  1. Ah, kijk uit met die afschuwelijke Leuvense politie. Lichten aan bij alles wat naar schemering riekt en vreselijk uitkijken voor éénrichtingswegen. Daar staan ze bij bossen gegroepeerd om je te beboeten als je ene meter op i.p.v. naast je fiets voortbeweegt.

    Hier spreekt inderdaad een gefrustreerde fietser :d

  2. Je valt vast niet op tussen al die buitenlandse studenten die zich voor het eerst in hun leven op een fiets door Leuven wagen.
    Om oker aan te vullen: ook opletten waar je je fiets parkeert, want anders kan je voor de verrassing komen te staan dat de politie je fiets heeft ‘weggesleept’! Ondanks dat alles vind ik het de ideale manier om me te verplaatsen in deze stad.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>