Mijn eerste verkeersslachtoffer

Ik zag ze lopen in het licht van mijn koplampen. Een rosse kat die vanavond een zeer ongelukkig moment uitkoos om de straat over te steken. Ik draaide in een reflex nog aan het stuur, maar de doffe klap was niet vermijden. Laat ons hopen dat het beest op slag dood was en niet nog ergens langs de kant van de weg ligt te zieltogen.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

4 Responses

  1. en je hebt dat niet gecontroleerd? indien het nog leefde nog een keer overrijden om het uit zijn lijden te verlossen tenzij je weet hoe je in een korte harde snelle klap de nek breekt en het diertje doodt

  2. Ge had misschien beter niet aan uw stuur gedraaid? (kwestie van even een schuldgevoel op te wekken :-p)

    Ik had vannacht bijna 2 konijnen onder mijn wielen zitten, gelukkig waren ze op tijd overgestoken. (en een derde keun bleef braafjes aan de kant zitten en riskeerde zijn leven niet :-))

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>