Loft

Vriend Q hield gisteren (na wat aandringen van mijn kant) een feestje in zijn prachtige Limburgse loft. Zo’n loft waarin je binnenkomt en je meteen overspoeld wordt door een waw-gevoel. Het was een gezellig feestje met lekkere hapjes en ik had leuke gesprekken met verschillende van de genodigden. Bij het naar huis rijden overliep ik de gesprekken in mijn hoofd en toen realiseerde ik me dat ik de hele avond gepraat had over de crisis, hypotheken, verbouwingen, jobs, het opstarten van een eigen bedrijf en geld.

Shit man, nu ben ik echt en definitief volwassen. :-(

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>