10 jaar

Ongelooflijk. Het lijkt nog helemaal niet zo lang geleden: die eerste kus, die eerste weken toen alles nog nieuw en avontuurlijk was. We zijn veranderd sinds die dag. Volwassener geworden. Het zorgeloze is verdwenen. Het waren geen tien jaar met alleen maar rozengeur en maneschijn. Maar ik meen te mogen zeggen dat de minder mooie momenten ons sterker gemaakt hebben.

Bedankt om mijn rots in de branding te zijn, schatje!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

16 Responses

  1. Proficiat! :-) 10 jaar, ik kan het mij haast niet inbeelden.

    Mag ik trouwens zo vrij zijn te melden dat ik jouw vriend een ‘lekker stuk’ vind, afgaande op de foto’s op Flickr die ik reeds van hem zag. Kuch. Ik wou dat al een tijdje melden maar ik vond het geschikte blogpostmoment niet. 😉

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>