Lijstje

Een lijstje van dingen die ik dolgraag zou willen doen, maar waar ik helaas geen tijd voor heb:

 • een cursus digitale fotografie volgen aan de academie
 • mijn Frans opfrissen aan het CLT
 • mijn Italiaans oppikken waar ik het heb laten vallen
 • een deftige kookcursus volgen
 • zanglessen volgen
 • een nieuw instrument leren spelen
 • mijn oude instrument vanonder het stof halen en mij engageren in een orkest
 • opnieuw bij een koor gaan
 • de ongelezen boeken in mijn boekenkast in één ruk uitlezen
 • een hele dag niks doen
 • schilderlessen volgen

Frustratie.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

6 Responses

 1. lucie

  Zijt blij, gij hebt tenminste dromen, dingen waar ge naar kunt streven. Niets erger dan mensen die niets meer hebben om naar te streven. En ge zijt nog jong, uw leven zal u nog meer dan genoeg tijd brengen.

 2. Met het eerste kan ik u helpen, en mijn Frans is nu ook zo slecht nog niet. Voor Italiaans moet ik een flink stuk gedronken hebben en een kookcursus is niet aan mij besteedt. Zanglessen evenmin. Over de instrumenten zwijgen we best, tenzij je triangel wil leren spelen. Enkel voor de hele dag niks doen, daar heb ik een stevige expertise in. Ik kan namelijk gerust een hele dag staan “schilderen” ….

 3. Babystapjes nemen. Beginnen met zingen onder de douche, een boek meenemen voor op de trein, een cursus schilderen van enkele weken bij wisper,… Alles op zijn tijd.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>