Gezocht: hotel in Londen

Mijn vriendje en ik plannen een weekendje Londen en omdat op straat slapen ons maar niks lijkt, zijn we op zoek naar een hotel in Londen, liefst niet te ver van het centrum en (évidemment) met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Iemand tips?

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

6 Responses

  1. Enkele jaren geleden in een leuk hotelletje nabij Underground station Bayswater gezeten. Misschien met Google Maps eens in de buurt zoeken naar een hotel en wat prijzen vergelijken? Zeer leuke uitvalsbasis ook (rechts londen centrum, links nothing hill en vlak aan hyde park).

  2. Alain

    k heb zelf nogal goede ervaring met het Apex hotel (http://www.apexhotels.co.uk/hotels/city-of-london/ ).
    Deze ligt niet in het stadscentrum, maar wel in het financial district, recht tegenover de Tower. Er ligt een metrostation op minder dan 5 minuten wandelen. De kamers zijn ruim, met alles erop en eraan. Door de week is het vrij duur, maar in het weekend betaalbaarder )op hotels.com zie ik voor een weekend in februari 89 euro per nacht).

  3. Alain

    Ah, ik lees het nu pas. Spannend, hopelijk waren mijn ervaringen niet TE positief :) Ik ben benieuwd wat jullie van het hotel vonden als jullie terug zijn.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>