Tobouter and friends

Sinds gisteren heeft ons appartementje er een nieuwe inwoner bij. Hij werd eerst een beetje argwanend onthaald door de andere appartementsbewoners. Tobouters hebben namelijk de naam niet gemakkelijk in de omgang te zijn. Gelukkig bleek deze Tobouter nog niet de kwaadste. Al is er geen discussie mogelijk over wie de aanvoerder van het gloednieuwe trio is. 😉

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

8 Responses

  1. tuxie

    Tobback naast een linux penguin… nu hij sinds enkele dagen een pc als versiering op z’n bureau heeft staan, is hij al direct een open source aanhanger geworden? :-)

  2. Fille

    Sinds 29 december hebben wij een Tobouter Oppersmurf werkzaam op de luchthaven van Zaventem. Hij is perfect tweetalig NL-FR, heeft geen last van decibels maar we zien hem wel met veel honger in zijn ogen naar de vliegtuigen staren. Ik vrees dat hij gaat reizen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>