Hoofdpunt in het nieuws

“Leterme biedt het ontslag van zijn regering aan.” En meteen was ik klaarwakker. Ergens had ik niet gedacht dat het zover zou komen. Ik dacht dat ze de laatste strohalm van het overleg met de gemeenschappen zouden grijpen. De federale staat België zit momenteel in een diepe crisis. Benieuwd of iemand erin slaagt een wit konijn uit de hoed te toveren.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

3 Responses

  1. Hier hetzelfde. Met slaapkop de krant beginnen lezen en meteen wakker geschud.

    Hoewel het te verwachten was, kwam het toch als een verrassing.

    Ik ben benieuwd hoe ‘t nu verder moet…

  2. Heb het gisterennacht nog gezien… Wou na Desperate Housewives nog eens naar de herhaling van het nieuws kijken en ik was toch ook aangedaan… Ik vind het eigenlijk wel merkwaardig dat er precies zo weinig rond te doen is, as if no-one cares.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>